Tipuri de vecini, sau viata la bloc in Romania

Cu siguranta daca ai copilarit la bloc sau chiar acum daca traiesti intr-o comunitate la bloc stii despre ce vorbesc. Sunt cateva tipuri de oameni cu care inveti sa relationezi si care se incadreaza in anumite categorii. Este vorba despre vecinii pe care ii stim de o viata.

Acestea sunt cateva din categoriile de vecini de care imi voi aduce aminte toata viata. Sunt mult mai multe, evident. Si sunt sigur ca si tu ai variantele tale pe care le astept povestite in comentarii, mai jos, sau pe canalul de Youtube.

Sorin.

4 comments

 1. Irinel says:

  Te-am descoperit recent,imi plac postarile tale!Intradevar,am si eu un astfel de vecin,vecinul de la 2,(eu stau la etajul 1),atat el cat si sotia lui nu cunosc termenul de: Ora de liniste!Astfel nu imi pot explica zgomotele deranjante din timpul programului de liniste si mai ales sunetul masinii de spalat ce se aude destul de des dupa ora 22:00-23:00.E dezastru!

  1. Sorin ( User Karma: 0 ) says:

   Mulțumesc pentru aprecieri! Eu am o familie de străini cu 2 copii care cred ca se joaca de-a debarcarea în Normandia în fiecare seara. Asa ca… Te înțeleg…

 2. Pfff….sa stii ca nici macar nu trebuie sa fi fost securist ca sa stie tot ce se intampla pe scara :))) eu stau la parter…toata viata am stat la parter…cu exceptia catorva ani cand am stat la etajul 3 si 10…viata la parter e frumoasa…in ultimii doi ani am invatat programul de baie…da da…de baie…a vecinei de la etajul 1…e sambata :))))) in general, vecinii mei sunt in regula…intr-un bloc cu 20 de apartamente am toate tipurile de vecini…mai putin de cei veseli ( cum le spui tu). Dar e chiar frumos…sunt prietenosi si draguti 😉

  1. Sorin ( User Karma: 0 ) says:

   Pai se pare ca asta e cazul fericit de a sta la bloc. Bucura-te!!! 🙂 Oricum, nu pot spune nici eu ca viata la bloc nu e interesanta din toate punctele de vedere.

Spune-ti parerea

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.