Despre mine

Va salut, ati ajuns pe pagina mea dintr-un motiv… sau altul. Va multumesc in primul rand pentru asta si ma simt onorat. Sunt ferm convins ca toti avem pareri despre ce se intampla in jurul nostru si suntem subiectivi cand vine vorba despre lucrurile care ne plac si mai ales despre cele care ne enerveaza. Ei bine, tocmai din acest motiv am decis sa dau „start” acestui blog, din nou. (prima editie a „rezistat” de prin 2008 pana in 2010)

Aici veti gasi pareri personale despre lucruri care ma intereseaza si despre chestii care te-ar putea face curios, cum ar fi: reviews de produse, articole despre auto, jocuri, gastronomie, evenimente, carti, filme si multe altele.

Apreciez fiecare comentariu daca se incadreaza in limita normalului, incerc sa tin cont de criticile constructive si ma bucur alaturi de voi de fiecare zi.

In caz ca te intereseaza sunt absolvent de jurnalism, am lucrat ca M.C. vreo… 7 ani si am trecut si pe la Radio Vest Timisoara, Radio 21 Arad, Pro Fm Arad, iar acum ma ocup de partea de marketing la Maritimo Shopping Center Constanta.

Va stau la dispozitie pentru orice detaliu legat de acest blog si de vlogul meu: Sorin D. – Youtube

Ne vedem si pe Facebook AICI. Sau pe Instagram AICI. Si tinem legatura si pe Twitter, AICI.