De ce nu ne facem bine

Chiar daca pare ciudat anuntul „Atentie, cade tencuiala!” este cauza titlului = De ce nu ne facem bine

Stii bine la ce ma refer. Ai vazut si tu de o gramada de ori bucati de tencuiala sau de ornamente in oras care stau sa cada. Sau care chiar au cazut si de multe ori si au provocat tragedii. Cazuri ca cel din Constanta de acum un an:

Unul din motivele pentru care nu ne facem bine este faptul ca in loc sa ridicam hartia aruncata de altul pe jos si sa o ducem la cosul de gunoi, in loc sa facem ceva atunci cand e un caz ca cel de mai sus preferam sa punem un anunt „Atentie, cade tencuiala!” in loc sa reparam naibii acoperisul.

La inceputul lunii am fost acasa, la Arad si am ramas surprins de cate semne de genul asta am gasit in oras. Nimeni nu face nimic, toata lumea se complace in chestia asta.

De ce nu ne facem bine

Si la Posta daca avem o usa defecta, punem anunt ca e stricata usa si rugam respectuos clientii sa foloseasca celelalte intrari/iesiri. Si cam atat. Nu e prioritar sa reparam usa, nu? Normal.

Jur, asta e unul din principalele motive pentru care nu ne facem bine. Pentru ca intotdeauna cautam motive sa amanam si sa evitam in loc sa solutionam.

Sorin.

Spune-ti parerea

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.