Boxa cu Extra Bass! Sony SRS-XB40

Nu recomand de obicei boxe. Mai ales boxe portabile. Decat atunci cand e cazul. Si de data asta chiar e cazul.

Cei de la Sony au lansat in cadrul CES 2017 o boxa portabila care se conecteaza prin Bluetooth la orice device pentru a putea asculta muzica la cea mai buna calitate. Este vorba despre modelul SRS-XB40 care vine sa completeze linia XB (Extra Bass).

Sony XB40

XB40 se gaseste si in Romania si este un produs pe care il recomand pentru simplul motiv ca este o boxa aproape perfecta pentru cei care sunt in cautare de astfel de produse: se conecteaza cu aproape orice, are NFC pentru device-urile cu Android si se face pairing instant printr-o simpla atingere, este rezistenta la apa si praf, este construita din cele mai bune materiale si are o baterie impresionanta care duce pana la aproape 24 ore de muzica in continuu.

Sony XB40

O chestie mega cool este si faptul ca XB40 se poate lega intr-un party chain cu pana la alte 9 boxe care pot reda acelasi continut. Se pot folosi intr-un apartament,de exemplu, legate intre ele wireless cate o boxa in fiecare camera!

Lucrul cu care aceasta boxa se diferentiaza de competitie este faptul ca are lumini cu LED-uri pe fatada care pulseaza in ritmul muzicii si blituri stroboscop care sunt de efect. Gasiti detalii oficiale despre XB40 si AICI.

Sony Xb40

Pentru detalii complete si un review pentru una dintre cele mai bune boxe portabile pe care eu le-am testat ai si clipul de mai jos.

Cat costa si unde o gasesti

SONY XB40 PRET: AICI

SONY SRS-XB40

749
9

Design

8.0/10

Sunet

9.0/10

Ease of use

9.0/10

Baterie

10.0/10

Pros

  • Design
  • Sunet
  • Calitatea materialelor
  • NFC
  • Baterie

Cons

  • Pret

Spune-ti parerea

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.