Spring Bloggers Meet

De ce Spring Bloggers Meet?

Din cand in cand se mai intampla si lucruri faine, nu numai pentru ca „trebuie” sau „la comanda” ci doar pentru ca asa e frumos si normal. De exemplu, evenimentul Cristinei, Spring Bloggers Meet. Ce este Spring Bloggers Meet? Este o intalnire a blogosferei constantene intr-o locatie frumoasa, unde toti cei care scriu, filmeaza, se filmeaza sau fac parte din miscarea asta online a orasului isi vor schimba pareri despre ce se intampla in 2017 in domeniu.

Vor fi si cativa speakeri? Cu atat mai bine. Bem si o cafea? Cool. Sponsori si eventual propuneri de colaborari? Perfect! Ne vedem acolo, duminica, 5 martie 2017 de la ora 18:00.

Spring Bloggers Meet

Trec peste multe detalii despre cine va fi acolo pentru ca pentru cei care citesc aceste randuri nu este esential. Va spun doar ca de partea cealalta a baricadei, din perspectiva unui marketer care lucreaza sau vrea sa colaboreze cu astfel de persoane e foarte important sa existe o astfel de comunitate.Ceea ce la Constanta nu prea se intampla.

Imi pare rau sa spun ca oamenii s-au obisnuit sa ia parte la astfel de evenimente doar daca „se da ceva” ceea ce e total gresit si anormal! Sper sa trecem peste asta si sa evoluam ca profesionisti. Fie, sa evoluam si ca amatori dar sa trecem peste pragul asta. Tocmai de asta initiativa Cristinei si a celor care o sustin si o ajuta in organizarea evenimentului este cu atat mai laudabila.

Un sincer BRAVO inca inainte de a avea loc evenimentul.

Sorin.

Spune-ti parerea

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.