Review Mercedes Benz E Class 2016

Vine cateodata un moment odata la cativa ani cand un producator de masini scoate o bijuterie. O capodopera care ramane in istorie. Imi vin in minte BMW E46, Honda Civic Type R, Mercedes Benz C Class 2007… Nu e vorba despre rafinament, pret sau alte ingrediente. Ci pur si simplu de o reteta bine nimerita. Poate la intamplare. Poate dupa zeci de ani de studiu. Uneori pur si simplu se potriveste.

Anul asta Mercedes a dat lovitura BIG TIME cu noul E Class care dupa parerea mea este peste BMW Seria 5 si Audi A6, de altfel singurii competitori reali ai modelului.

Te invit sa descoperim impreuna o masina WOW:

 

Iata si cateva fotografii cu interiorul WOW al noului Mercedes Benz E Class in varianta testata:

Daca ti-a placut astept comentariile tale si sugestii pentru modele viitoare testate. Nu uita sa te abonezi la canalul meu de Youtube apasand butonul „Subscribe”.

Sorin.

 

 

 

Mercedes E Class 2016

euro87000
Mercedes E Class 2016
9.6

Design

9/10

  Calitate finisaje

  10/10

   Siguranta

   10/10

    Infotainment

    10/10

     Motorizare

     9/10

      Pros

      • Interiorul luxos
      • Motorizari
      • Optiuni de entertainment
      • Scaune comode cu masaj
      • Iluminat ambiental

      Cons

      • Pretul

      2 comments

      1. Vali says:

       La Mercedes se plăteste foste mult pe brand.Niciodata modelele noi nu vor fi la fel de fiabile ca modelele anilor 90.Puteai sa mergi cu o astfel de masina pînă te saturat , pecind la cele noi mai putin, deoarece se fabrici componente in diferite țări care nu au dezvoltată calitatea lucrului bine facut ca la nemti.

      Spune-ti parerea