Minimizer.ro, cel mai tare cadou in 2018!

De cred eu ca Minimizer.ro este cel mai tare cadou in 2018

Nu ma entuziasmez atat de tare de obicei decat daca e vorba despre ceva legat de tehnologie sau de familie. Si de data asta a fost vorba despre ceva combinat.

Am dat peste cei de la Minimizer.ro total accidental, de fapt sotia mea i-a descoperit si asa am ales ca e cel mai bun motiv pentru o excursie la Bucuresti la studioul lor. Este un start-up romanesc, cu ideile, banii si resursele neconditionale ale unor romani tineri, faini.

Practic, cei de la Minimizer au un studio unde exista o camera de scanare cu multi senzori, acestia fac o imagine 360 a subiectului, apoi o transpun intr-un fisier care se prelucreaza si care mai apoi se transforma intr-o statueta 3D de dimensiuni… la alegere. In functie de buget si de preferinte.

Si ca sa intelegeti despre ce vorbesc, va las cateva poze cu statueta noastra, care noi spunem ca e cel mai tare cadou pe care il puteti face cuiva anul asta:

Si ca sa va faceti o idee mai corecta va las si clipul pe care l-am facut cu experianta noastra. Astept si parerile voastre despre propunerea mea pentru cel mai tare cadou in 2018: MInimizer.ro.

 

Spune-ti parerea

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.