ING a picat! Probleme in toata Romania

ING a picat! Nimeni nu stie care e cauza sau cand se va solutiona.

Astazi, 10 septembrie 2016 am incercat sa scot bani de la un bancomat ING din Constanta insa erau inca 5 persoane inaintea mea si se astepta foarte mult asa ca m-am indreptat catre alt bancomat al unei banci concurente pentru ca pur si simplu ma grabeam.

Am reusit sa scot banii si mi-am vazut de treaba in continuare. Mai tarziu am incercat sa platesc cu cardul la un comerciant si mi-a fost refuzata tranzactia. Mi s-a parut ciudat dar eram 100% sigur ca a fost o prblema de semnal la POS-ul din magazin.

Abia mai tarziu cand am incercat sa intru in Homebank, aplicatia de internet banking am observat ca totul e blocat. Nu merg platile cu cardul, retragerile de la ATM, nu functioneaza internet banking! Nimic.

Ce spun cei de la ING

Asa ca am incercat sa iau legatura cu cineva de la Call Center. Intr-un final, dupa vreo 10 incercari am reusit si dupa mesajul inregistrat cu „Avem o problema generala, ne cerem scuze” am discutat cu un operator. 

Se pare ca unul din servere este supra-incarcat si din cauza asta tot sistemul este dat peste cap. Nu functioneaza nimic. Au fost chemati oamenii din timpul liber pentru a incerca sa rezolve ceva insa asa cum a spus si operatoarea, „sunt foarte multi in concediu” asa ca nici macar IT-istii de serviciu nu pot da un termen pentru solutionare.

ING

Asa, ca, dragi clienti ING, bun venit in 1990! Va amintiti de banca unde „DA, se poate!”? Eh, astazi NU se poate nimic. Si, cel mai important, nimeni nu poate da un termen de solutionare. Asa ca… BAFTA! Daca aveti destui bani scosi pana se rezolva problema e ok. Daca nu, puteti incerca sa scoateti bani de la ATM-urile altor banci dar reprezentantii bancii spun ca cel mai probabil nu va functiona. Insa daca reusiti va vor da banii pentru comisioane inapoi.

Sorin.

Spune-ti parerea

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.