Experienta mea cu RDS si de ce nu recomand DIGI Mobil

Experienta mea cu RDS…

Este din pacate una neplacuta. Am comandat niste echipamente la prelungirea contractelor de telefonie, cablu TV si internet cu promisiunea ca imi vor fi livrate „in cel mai scurt timp posibil” ­čÖé

Partea proasta si invatatura mea din povestea asta este ca nu trebuie sa credem pe cuvant orice promisiune comerciala si ca trebuie sa cerem tot timpul documente concrete si termene exacte.

Mai exact, am comandat un telefon si un stick de internet 4G si acestea nu au ajuns la mine iar cei de la RDS nu au putut sa imi spuna un termen macar estimativ cand ar putea sa imi livreze aceste echipamente. Am cerut anularea comenzii si anularea prelungirii abonamentelor insa oamenii se contrazic singuri. Un reprezentant imi spune ca se poate face acest lucru, altul imi spune ca nu e posibil.

Vedeti mai jos toata nebunia si de ce nu recomand RDS:

Daca si tu ai avut astfel de experiente lasa-mi un comentariu cu problema pe care ai intalnit-o.

Solutia?

Din pacate singurul mod prin care putem pedepsi acest gen de a face afaceri in Romania este prin a nu mai lucra cu astfel de companii. Noi, romanii, invatam mai greu sa folosim in avantajul nostru calitatea de client. Probabil din cauza mostenirii comunismului ni se pare ca din postura de client nu avem niciun beneficiu si niciun drept. Companiile ne fac un favor pentru ca ne iau banii si livreaza sau NU niste servicii. 

Cel mai concret si usturator lucru pe care il poti face din postura de client sau posibil client este sa nu mai comanzi, sa nu mai cumperi, sa nu mai colaborezi cu astfel de companii care nu se tin de promisiuni. Atat. Si e destul.

Sorin.

 

2 comments

Spune-ti parerea

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.