Cercetatorii scutiti de taxe pe venit

Guvernul ajuta investitiile in cercetare cu scutiri de taxe pe venit pentru cercetatori

Am vazut o stire interesanta: Guvernul a emis un ordin prin care toti cercetatorii vor fi scutiti de taxe pe venit!

N-am putut sa nu ma gandesc la toti romanii si tiganii care primesc ajutor social, scutiri de impozite si subventii la incalzire in mod absolut legal folosindu-se doar de niste interpretari ale legilor.

Asta pentru ca au fost intr-atat de inventivi incat sa isi construiasca tot felul de palate insa nu le-au tencuit, de exemplu, ca sa nu poata fi catalogate ca si constructii finalizate si deci… sa plateasca impozite pentru ele. Deoarece nu au loc de munca si de obicei au cate 5-8 copii solicita si ajutor social. Si primesc. 

Acum, chiar daca legea pare buna in esenta, nu pot sa nu ma gandesc si la faza cu scutirea unei parti din pedeapsa pentru cei ce fac inchisoare si scriu carti. Si la cum a dat inspiratia dintr-o data peste George Copos, Gigi Becali si multi altii care au vizitat aceste institutii academice unde se da examen pentru „facultatea vietii”.

„Baietii destepti” vor deveni cercetatori!

Cercetatorii vor fi scutiti de impozit pe venit

De aceasta data li se ofera sansa celor care lucreaza in domeniul cercetarilor stiintifice sa nu plateasca impozit pe venit. Foarte tare!

Partea proasta e ca sunt 100% sigur ca asa cum au gasit si cei care nu meritau o solutie pentru a primi drepturile de mai sus, asa vor gasi si altii o solutie pentru a beneficia de aceste drepturi care nu li se adreseaza.

Oare cati cercetatori, oameni de stiinta, savanti are Romania in acest moment? Fix in acest moment. Si mai ales, cati vor fi peste 6 luni, un an, daca legea va ajunge sa fie solicitata de „baietii destepti”. 

Daca pe unii ii duce mintea sa infiinteze firme pe numele lor, ale bunicilor, matusilor cu singurul scop de a face rost de cash din deducerile de TVA ce sa mai spunem de viitorii cercetatori ai Romaniei…

Gasiti stirea AICI.

Spune-ti parerea

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.