Radio 21 devine Virgin Radio si Vector Watch devine Fitbit

Vector Watch devine Fitbit

Probabil unii dintre voi au auzit deja ca primul ceas inteligent care functiona cu IOS si cu Android si anume Pebble a fost cumparat de Fitbit. Ei bine inceputul de an aduce inca o mutare pe piata terminalelor smartwatch. Si una importanta din doua motive: 1 – pentru ca este vorba despre Vector Watch, companie romaneasca; 2 – pentru ca Vector Watch este cumparat tot de Fitbit.

vector

Nu stiu daca sa fiu sau nu bucuros de chestia asta. Imi pare bine ca munca unor oameni va fi oarecum rasplatita intrand intr-o familie internationala cu putere mai mare. Dar am un gust amar pentru ca stiu ca, probabil, nu vor ramane toti cei din echipa. Si imi pare rau pentru ca speram ca un brand romanesc sa reuseasca si pe mai departe. Apoi, ma gandesc la toti cei care si-au cumparat ceasurile Vector si au fost findelizati ca si clienti. Da, stiu, a fost o decizie de business. M-am saturat sa aud termenul asta.

Radio 21 devine Virgin Radio

Inca o stire care face capul de afis zilele astea este cea ca „Radio 21 devine Virgin Radio”. Avand in vedere ca am lucrat pentru Lagardere nu stiu daca sa ma bucur sau nu de chestia asta. Am prins vremuri frumoase cand Buzdugan si Morar erau la 21, cand Bogdan Moldovan era zeu, cand Cristi Stanciu inca mai avea chef de radio si cand se lansau posturi noi de radio in toata tara. Vremurile cand matinalul era adevarat, cand stirile locale si programele locale erau la locul lor. Parerea mea este ca nu degeaba s-a dus in cap Radio 21. Si Pro FM la fel. Dar parerea mea de fost angajat nu conteaza, evident. De atunci au trecut multi ani, statiile locale s-au inchis fiind considerate inutile (chiar daca nimanui din Alba Iulia, Oradea, Craiova nu ii pasa cum e vremea la Bucuresti) si cei de la butoanele din Bucuresti erau concentrati la altceva.

virgin

Parerea mea umila este ca e aceeasi Marie cu alta palarie si ca doar schimbarea de nume nu va aduce niciodata inapoi pe locul 1 acest radio. Trebuia investit in nume de redactori/DJ, trebuiau cladite niste grile cu emisiuni solide si trebuia cineva sa sparga gheata pe piata radio din Romania si sa renunte la acelasi playlist ce se gaseste si pe Kiss Fm, si pe Radio Zu si asa mai departe.

Oricum, anul incepe cu schimbari interesante.

Sorin.

 

 

2 comments

    1. Sorin ( User Karma: 0 ) says:

      Pai va veni cu siguranta o schimbare majora. Fitbit a cumparat Pebble si Vector ca sa scoata un ceas Fitbit. Deci Vector Watch nu va mai exista. Cel putin asta e parerea mea.

Spune-ti parerea

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.